2020 gaat, 2021 komt

Goeiedag en www.goeiedag.be wenst al zijn medewerkers, lezers, adverteerders en bezoekers van de nieuwssite een heel voorspoedig 2021. Wij hopen uit de grond van ons hart dat corona zo snel mogelijk de plaat poetst zodat het publieke leven opnieuw kan starten en wij onze geliefden weer in de armen kunnen sluiten. Aan alle families die in 2020 een geliefde hebben verloren, of het nu aan corona te wijten is of niet, wensen wij onze oprechte deelneming te getuigen. Aan alle mensen die, ondanks de moeilijke omstandigheden, in de bres zijn blijven staan om ons weer hoop te bieden: onze grootste dank en respect. In de eerste plaats aan de zorgverstrekkers maar ook aan al die andere mensen die niet op een inspanning meer of minder hebben gekeken. Aan iedereen die verplicht de deuren moest sluiten, sterkte en zo snel mogelijk weer ademruimte. Op ons kan u rekenen.

Topartikels bij Goeiedag.be