De kop is er af

Het initiatief om Merchtem toch nog wat kermisgevoel te geven is met een knaller gestart. Na de film Bohemian Rapsody op vrijdag was er zaterdag een stomend optreden van Gene Thomas. En zondagnamiddag mocht komiek Raf Coppens (klik op het filmpje) de Merchtemnaar doen lachen met zijn wrange humor.

Ook het komende weekend kondigt zich veelbelovend aan. Op vrijdag 18 september kan je gaan kijken naar de film A Star Is Born met Lady Gaga in de hoofdrol. Het publiek wordt opgewarmd door DJ Boost. Zaterdag volgen nog twee DJ sets met Radio Rubbens en de vertrouwde DJ Joost.

Zondagnamiddag is er een optreden van Jo Vally, voorafgegaan door een half uurtje kolder en grappen in het dialect. Jean-Paul Van der Elst leest voor uit zijn dialectgedichten.

Ondertussen worden nog meer artiesten aangekondigd. Toppers als Mama’s Jasje (26 september) en stand-up comedian Alex Agnew (11 oktober).

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk