KMO uit Meise levert beschermingsmateriaal

B&O International Connections NV is een KMO die promotionele gifts, merchandising en branded gifts levert aan bedrijven, verenigingen en organisaties. Door de Corona crisis waren ze bij B&O aanvankelijk technisch werkloos geworden en was hun orderboekje leeg. Het zag er niet goed uit maar zij hebben zich in een record tijd omgeschoold en gespecialiseerd in het leveren van alle nodige materiaal ter bescherming tegen het Corona virus (maskers, hand gels, vloerstickers, plexi schermen, enz …).

Als bedrijf moet je je immers altijd flexibel kunnen aanpassen aan de realiteit. B&O is er, als kleine KMO, in geslaagd zijn om een aantal grote, belangrijke aanbestedingen te winnen zoals : 250.000 wasbare, herbruikbare maskers voor 55 gemeenten in Vlaams Brabant (via Haviland), 85.000 stuks wasbare, herbruikbare maskers voor de NMBS, 1500 maskers met speciaal full colour design voor Studio Brussel, 25.000 stuks wasbare maskers voor HUBO nationaal, etc..

Daarnaast leverden zij reeds chirurgische maskers en hand gels in record tempo aan de VUB, Acerta, Ladbrokes, Connections, De Decker – Van Riet, Erasmus Hogeschool, Stichting Prins Laurent, enz….klanten van over gans het land. Zelf Franse bedrijven hebben de weg naar de kleine Vlaams-Brabantse KMO gevonden.

Zo hebben zij dus zowel nationaal als internationaal bestaande en nieuwe klanten op een record tempo kunnen voorzien van de nodige bescherming in deze gezondheidscrisis. En dat doen ze nog steeds…

Contact: B&O International Connections, Kardinaal Sterckxlaan 15, 1860 Meise, 02-270.14.70,  0475-60.14.70

Topartikels bij Goeiedag.be