Herinrichting Sint-Annalaan voor ringtrambus start maandag

De vernieuwing van de Sint-Annalaan in het kader van de komst van de ringtrambus begint maandag 11 mei. De werken op de grens van Strombeek-Bever (Grimbergen) en Koningslo (Vilvoorde) kaderen in de komst van de ringtrambus. Door de coronacrisis lagen de nutswerken even stil, en werd de start van de hoofdwerken uitgesteld.

Ondertussen zijn de nutsbedrijven weer aan het werk en op maandag 11 mei gaat De Werkvennootschap ook met de riolerings- en wegeniswerken van start. De eerste fase loopt vanaf de rotonde met de Meeuwenlaan / Rozenlaan tot voor het kruispunt van de Sint-Annalaan met de Strombeeksesteenweg, Ringlaan en Koningslosesteenweg.

De herinrichtingswerken van de Sint-Annalaan – vanaf de rotonde aan de Meeuwenlaan tot voor de rotonde aan de Romeinsesteenweg – hebben een grote invloed op het verkeer. “Door de werken op te delen in drie fases, zorgen we voor een spreiding van de hinder. De werken aan een volgende fase gaan pas van start wanneer de vorige is afgerond”, klinkt het.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise