Geen papierinzameling tot 6 april

Vanaf 19 maart zamelt ILvA het papier niet langer in, zodat er meer vrachtwagens kunnen ingezet worden voor de inzameling van de andere fracties. Deze maatregel zorgt er ook voor dat er in de cabine een veilige afstand tussen de medewerkers kan bewaard blijven.

De papierinzameling wordt dus volledig opgeschort tot zeker 6 april 2020. Vandaar dat de inwoners van Ninove, Denderleeuw, Liedekerke en Affligem gevraagd wordt het papier niet aan te bieden of het terug binnen te nemen wanneer je het wel had buiten gezet. De andere afvalfracties worden normaal ingezameld zoals vermeld op de afvalkalender.

De recyclageparken zijn gesloten.

Georges Gielen schrijft en fotografeert al dertig jaar voor diverse kranten en weekbladen. Hij werkte jarenlang als eindredacteur voor de krant 'Het Nieuwsblad'. Bij de uitgeverij Lannoo publiceerde hij diverse reisgidsen over Zeeland, de Elzas en 'Logeren in een Stiltehotel'. Sinds 1987 maakt hij reportages voor magazines als 'Feeling', 'Grande', 'Elle', 'Plus Magazine' en nu dus ook 'Goeiedag'.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...