Crowdfunding voor Nele Needs a Holiday

Merchtemse Nele Van den Broeck is een artistieke duizendpoot. Er is weinig waar ze zich niet aan waagt. Toneel maar vooral muziek zijn haar lang leven. Met Nele Needs a Holiday is zij zeker niet aan haar proefstuk toe. In 2014 kwam er een eerste CD: It’s my Party. In 2017 werd die gevolgd door Love Yeah.

In 2018 schreef en vertolkte ze Nele Needs a Holiday: The Musical. De Musical speelde in Londen, Edinburgh en Brussel en werd in de Britse krant The Guardian geprezen omwille val de “sterke muzikale arrangementen, goeie humor en eigenzinnige charme”. Nele schreef een column in De Standaard en bracht vorig jaar haar eerste boek uit, Halfvolwassen.

Nu zou Nele Needs a Holiday (Nele Van den Broeck met een all female band) graag een CD maken met de nummers uit de musical. Maar … koken kost geld, zeker als je goed wil koken. Daarom gaat Nele op zoek naar centjes, 10.000 euro mee bepaald. Daarmee wil zij de kosten voor het maken van een CD en de bijhorende videoclips betalen. Je kan op allerlei manieren steunen.
Zo kan je gewoon een bedrag(je) storten op een rekening van crowdfunder Ulule. Maar je kan bij Nele ook een eigen song bestellen, of een huiskamerconcert (door de coronacrisis wel nog even wachten). Maar je kan ook de CD al op voorhand bestellen. Zo ben je zeker van je exemplaar en weet Nele dat er een publiek is voor haar werk.

Voor wie wil steunen: de crowdfunding staat momenteel op iets minder dan 8.000 euro. Elke vorm van steun is welkom.

Alle info vind je op: https://nl.ulule.com/themusical/

Topartikels bij Goeiedag.be