Voetbaloverzicht: Foutloos parcours Vilvoorde en Relegem

In derde provinciale stond gisteren speeldag drie op het programma. Infinity Vilvoorde won simpel met 5-0 van Tange en behoudt het maximum. FC Beigem kwam tegen Asse-Terheide net voor de rust op voorsprong via Ubeda-Cejudo. De bezoekers domineerden na de pauze en werden diep in de tweede helft beloond. Van Gerven maakte in minuut 83 gelijk. Kobbegem had het knap lastig met Diegem B. De wedstrijd stevende af op een gelijkspel maar in de slotfase besliste Kevin De Man de wedstrijd in het voordeel van de thuisploeg.

Pandoering Juve Mollem

De start van Juve Mollem verloopt vooralsnog niet naar wens. Tegen titelkandidaat Machelen incasseerde de youngsters een bolwassing van jewelste. Machelen trof tien keer raak en stuurde de jonge ploeg met een 0 op 9 naar huis.  FC Borght-Humbeek B sleepte dankzij een treffer van Van Mulders in blessuretijd een punt uit de brand op het veld van Ramsdonk.

Maximum Toekomst Relegem en Galmaarden

Galmaarden won de derby van Tollembeek ruim met 0-3. Claeys benutte een strafschop, Crusnaire verdubbelde de score en Arena legde de eindstand vast. Eendracht Hekelgem boekte een logische 2-0 zege tegen Huizingen B dankzij doelpunten van Saeys en De Leeuw.

Zuun en SK Oetingen maakten er een aangename pot voetbal van. Nemegaire maakte snel de 1-0 maar Anthoons maakte snel gelijk. Stevens schoot de bezoekers op voorsprong maar De Joncker hing de bordjes opnieuw gelijk. In het absolute slot bezorgde Chardon de thuisploeg onverhoopt de driepunter. Toekomst Relegem walst doorheen de competitiestart. Het won eenvoudig met 3-0 na een vroeg doelpunt van Kaminski en twee late treffers van Casseau en Breynaert.

Topartikels bij Goeiedag.be