Den Boskant versterkt zijn kern

Met een groep van 41 spelers trekt VC Den Boskant naar derde provinciale. Op zich al een hele prestatie om in het eerste jaar meteen te promoveren maar ook het feit dat slechts 1 speler de kern verliet en er 9 nieuwe bij komen is meer dan bijzonder. Met gerechtvaardigde trots stelde trainer Ludwig Meersman (bijgestaan door T2 Hans Van Praet) zijn spelers voor volgend seizoen voor.

Negen nieuwe namen werden aan de kern voor A- en B-ploeg toegevoegd. Maxim De Clercq, Pieter De Pauw, Davy Espenhout, Geoffrey Hofmans , Diede Mercier en Jonas Ringoot. Tom Catrysse, Nander Geluykens en Sil Roelands waren niet aanwezig bij de ploegvoorstelling. Nander Geluykens is met 17 jaar de jongste speler. Maxim De Clercq (30) heeft de meeste jaren op de teller staan. (Lees verder onder de foto)

ME Boskant 2
Zes van de negen nieuwkomers met de T1 en T2.

Trainer Ludwig Meersman drukte krachtig de ambitie van Den Boskant uit: middenmoot spelen voor de A-ploeg en Top 3 voor de beloften ploeg. Op 17 juli is er de eerste training met een bosloop, begin augustus is er een stage in Bergen-op-Zoom en er zijn 13 voorbereidingswedstrijden gepland. “Goed starten levert punten op,” zegt Meersman.

Ondertussen is de nieuwe grasmat al flink gegroeid zodat VC Den Boskant meteen aan het nieuwe seizoen kan beginnen.