Voetbaloverzicht : Kobbegem vlot bij schot

VK Liedekerke en BOKA United maakten er zondag een leuke voetbalmiddag van. Ondanks de afwezigheid van enkele belangrijke basispionnen kwam de thuisploeg op voorsprong via Allonsius. Nog voor de rust verdubbelde Vander Voorde de score. BOKA kwam met een andere instelling uit de kleedkamers en Pottie bracht op het uur de spanning terug in de wedstrijd. Even later maakte Cassenaer onverwacht gelijk. VKL trapte het gaspedaal in en Kundi maakte met een knap afstandschot de 3-2. Verhavert diepte de kloof verder uit en ook Smismans pikte zijn goaltje mee en legde de 5-2 eindstand vast.

KFC Meise A heeft zijn eerste zege van het seizoen beet. Ghys bracht Melsbroek op 0-1 maar een kwartier voor tijd trapte Vandeweeghde de gelijkmaker voorbij doelman Auspert. Net voor affluiten strafte Van Den Boeynants defensief mistasten genadeloos af en bezorgde de thuisploeg de eerste driepunter in eerste provinciale.

SK Leeuw nieuwe leider

SK Leeuw staat aan de leiding in tweede provinciale. In gure weersomstandigheden volstond een knap doelpunt van Berth voor de volle buit tegen Machelen. FC Lennik kwam tegen Kester-Gooik A 1-3 achter maar in het laatste halfuur boog de ingevallen Janssens met een hattrick de scheve situatie om. Ternat kwam tegen SK Steenhuffel 1-0 voor dankzij Sleewaegen maar Jadir hing op slag van rust de bordjes weer gelijk. Na de pauze waren Sleewaegen en Arena dichtbij de 2-1 maar de stand bleef onveranderd.

Wambeek hield geen spaander heel van rode lantaarn Denderzonen Pamel en won overtuigend met 7-1. Asse-Zellik A haalde het met 2-3 van Groot-Dilbeek A dankzij doelpunten van Ben Kassem, De Bie en aanvoerder Madawa.

Vlotte zege Schepdaal

Leider Schepdaal kende geen genade met Lembeek en legde liefst vijf doelpunten in het netje. Eizeringen pakte een punt tegen Groot-Dilbeek B en Hekelgem verloor op bezoek bij Borchtlombeek met 2-1. De derby werd in de slotminuut beslist na een doelpunt van De Bolle.

In derde C kwam Toekomst Relegem 3-0 voor tegen Elewijt maar verspeelde die riante voorsprong en verloor uiteindelijk met 4-5. Kobbegem won de derby tegen Asse-Ter-Heide met 6-2. Tom Van Den Driessche was met vier treffers man van de wedstrijd.

 

Topartikels bij Goeiedag.be