Voetbaloverzicht : Schepdaal op toerental

VK Liedekerke werd op het veld van KFC Meise nog voor de rust tot 10 herleid na rood voor Vander Voorde. Na de pauze trof Menebhi vanop de stip raak voor de bezoekers. Achaoui stelde in het vierde kwartier gelijk. Na dubbel geel voor Walravens verloor de thuisploeg de controle en Smismans legde enkele minuten voor tijd de 1-2 eindstand vast. BOKA United won voor de eerste keer dit seizoen. Een bijwijlen onherkenbaar KFC Strombeek onderging de wet van de sterkste en verloor met 2-0. Bij de thuisploeg nam Ysenbaert beide goals voor zijn rekening. FC Borght-Humbeek kwam tegen Aarschot op voorsprong na een kopbaldoelpunt van Robberechts. Van Den Berght maakte met een vrije trap gelijk. Na de herneming legde Robberechts zijn tweede van de middag tegen de netten. Een kwartier voor tijd telde Dillens op aangeven van Robberechts de bezoekers helemaal uit.

Kleine zege Kester-Gooik A

In tweede provinciale herpakte Lennik zich uitstekend na de nederlaag van verleden week. Op bezoek bij het ongeslagen Huizingen won het verdiend met 0-3. Bosmans scoorde twee keer, Janssens zorgde voor de 0-3 eindstand. SK Oetingen dankte ouderdomsdeken Maaroufi voor de twee treffers in de met 2-1 gewonnen wedstrijd tegen Asse-Zellik A. Kester-Gooik A had genoeg aan een doelpunt van Willem De Roeck om de winst veilig te stellen tegen SK Steenhuffel.

Ternat en SK Leeuw verdeelden de punten in een doelpuntarme derby. Groot-Dilbeek A toonde zich op bezoek bij Delta Londerzeel bijzonder effici√ęnt. Alouat opende na vijf minuten de score. In de tweede helft verdubbelde diezelfde Alouat de cijfers en in het slot zette Shehu de kers op de taart.

Ruime zege Schepdaal

Schepdaal speelde de verdediging van Wemmel helemaal zoek en had dankzij Pasterleurs en De Preker al een veilige 0-3 ruststand bijeen gevoetbald. Molemans dikte aan tot 0-4. Wemmel lukte de aansluitingstreffer maar Dufoor vergrootte de kloof tot 1-5. Di Mascio scoorde in blesuretijd een tweede keer voor de thuisploeg. Eizeringen en Zuun incasseerden elk een rode kaart maar het waren de bezoekers die via doelpunten van Walravens en Van Stichel aan het langste eind trokken.

Hekelgem kreeg op het veld van Ritterklub geen voet aan de grond en verloor met 3-0.  In derde provinciale C pakte Mazenzele Opwijk A een derde zege op rij. Deze keer ging Beigem voor de bijl. Verdoodt scoorde net voor de rust de 1-0. Nadien kwamen de bezoekers opzetten maar thuisgoalie Trullemans was onklopbaar. Even voor het eindsignaal legde Dupont de veilige 2-0 binnen.

 

 

Topartikels bij Goeiedag.be