Alle voetbaltransfers seizoen 2016-2017 Goeiedag-Oost-Vlaanderen

We zetten voor u alle transfers voor het seizoen 2016-2017 van de 23 voetbalteams voor de 3 Goeiedag-gemeenten uit Oost-Vlaanderen (Aalst, Ninove en Denderleeuw) op een rijtje:

1ste Amateurklasse

FCV Dender

Trainer: Jean-Pierre Vandevelde

In: Jonas Bogaerts (Aalst), Gil Figys (RC Mechelen), Diogo Ribeiro (Walhain), Andel Sarr (Diegem), Ignazio Cocchiere (Union Sint-Gillis), Dries Caignau (AA Gent), Jordan Halpern (West Virginia Bobcats), Hannes Meeus (Beerschot-Wilrijk).

Uit: Esteban Casagoda (OHL), Alessio Palmeri (OHL), Alessio Virgone (Temse), Jens Podevijn (FC Lebbeke), Patrick Dimbala (FC Lebbeke), Miguel Santos Pravos (?), Arnor Angeli (?), Youri Lapage (?), Simon Vanderhoeght (?).

2de Amateurklasse

Eendracht Aalst

Trainer: Dirk Geeraerd

In: Kenny Van Hoevelen (OH Leuven), Arno Claeys (KV Kortrijk), Jonas Van Kerckhoven (Zele), Yoshi Verbrugge (Oostende), Jilke De Coninck (Cercle Brugge), Wannes Van Tricht (Rupel Boom), Bigen Yala Lusala (La Louvière), Cédric Mitu (Bornem),Klaas De Rock (Oudenaarde), Bruno Baras (Zele), Julien Devriendt (Aalst B), Jordy De Koker (Aalst B), Mitchell Van Den Meersch (Aalst B), Arthur Lorré (Aalst B), Louis Blankaert (Aalst B).

Uit: Hannes D’Hauwers (TK Meldert), Cor Gillis (Winkel Sport), Malick Gaye (Bornem), Matthias Lievens (Deinze),Ilias Labiad (?), Lucas Coppens (Zele), Arno Ardans (Ninove), Jonas Bogaerts (Dender), Niels Martin (Duffel),Philippe Janssens (Deinze), Yannick Wagner (Halle), Jore Trompet (Westerlo), Kyan Van Impe (Lebbeke), Jonathan Lievens (?),Steve Bael (Deinze), Olivier Lusamba (Namen), Wim Bokila (?).

3de Amateurklasse

KVK Ninove

Trainer: Alain Merckx

In: Tim De Meersman (Zele), Kenneth Van Den Berghe (Olsa Brakel), Aron De Raes (Pepingen), Arno Ardans (Aalst), Marcpo Hertveldt (Denderà), Gillian Merckx (Aalst), Raphael Gaudi (Wolvertem-Merchtem), Kristof Van Belle (Sint-Niklaas), Gert-Jan Martens (SK Londerzeel)

Uit: David Geeroms (Teralfene), Davy Standaerrt (Burst), Mike Slagmulder (Appelterre), Jeroen Bellemans (Galmaarden), Robin Van De Gucht (Liedekerke), Gianni Scheerlinck (Denderhoutem)

1ste Provinciale

Eendracht Appelterre

Trainer: Geert Coppens

In: Djibril Penge (Herne), Robin Cleyman (Jong Lede), Yentl Vekeman (Grimbergen), Joeri Danau (Herne), Niels Van Grembergen (Zele), David Kempeneer (Halle), Mike Slagmulder (Ninove), Simon Verbeken (Dender), Sebastiaan Hooge (Voorde), Younes De Witte (Zele), Michiel Ricour (Dender)

Uit: Jeroen De Bisschop (TK Meldert), David Van Waeyenberghe (stopt), Kevin Sonck (stopt), Bjorn Meuleman (stopt), SebastienMoyson (Sint-Katelijne), Patient Nkulu (Dikkelvenne), Francis Ze (?); Patience Kitumba (?), Kenny Piens (Lede), Jeroen Schoukens (Elene-Grotenberge), Jeroen Bolle (Kerksken), Maximme Gabrielli (?), Loic Gabrielli (?), Arnaud Asselman (Winnik)

SV Voorde

Trainer: Davy Minnaert

In: Pieters Bonnarens (Aalst), Antonio Miguel Vasco (Aalst), Kevin Pardon (Burst), Arne Van Snick (Ninove), Jorben Verpaelst (Ninove)

Uit: Yannick Marchand (KSV Geraardsbergen), Brecht Moreels (Munkzwalm), Sebastiaan Hooge (Appelterre), JensMuylaert (Galmaarden), Stijn Fosselle (Lebeke-Aalst)

2de Provinciale B

SK Lebeke-Aalst

Trainer: Steven Uytterhaegen

In: Stijn Foselle (Voorde), Bjorn Ganserman (SK Denderhoutem), Seb Waegeman (SK Denderhoutem), Selim Gül (vrije speler), Christophe Lebegge (Idegem), Gianni Limpens (Bambrugge), Nils Van Poelvoorde (Bambrugge), Kevin Meers (Windeke), Matthias Stalpaert (Serskamp-Schellebelle), Christian Twizere (Lede), Aaron Fleming (Blackpool), Diego Ruysseveldt (E. Aalst)

Uit: Jordi Dupont (Winnik), Koen Heremans (Nederhasselt), Keone Perreman (Bonanza), Jelle Segers (?), Nick Van Hoefs (Doggen)

Osta Meerbeke

Trainer: Serge Beerens

In: Kenneth Mumba (Liedekerke)

Uit: Per Prekadini (Leeuwkens Teralfene), Loïc Malaise (KSV Geraardsbergen)

TK Meldert

Trainer: Wim Van Langenhove

In: Gorik Batslier (Merchtem), Thomas Coppens (Lede), Jeroen De Bisschop (Appelterre), Simon De Muyter (Schoonaarde), Egon De Raes (Schoonaarde), Hannes Dhauwers (E. Aalst), Koen Huyck (SK lebbeke), Edin Radoncic (Londerzeel), Jonas Van Den Broeck (Merchtem), Nicky Van Den Steen (Schoonaarde), Kevin Verhoeven (Merchtem).

Uit: Robin Bieseman (Dendermonde), Anthony De Koker (Dendermonde), Frederik De Winne (Erembodegem), Ferre Keppens (KV Sint Gillis), Michael rusabana (onbekend), Christophe Smekens (KV Sint Gillis), Pedro Van Buynder (onbekend), Bram Van Vaerenbergh (KV Sint-Gillis).

3de Provinciale D

VJ Baardegem

Trainer: Dirk De Backer

In: Nesin Aeti (Mere), Merdriti Berisha (Merchtem), Ertugrul Calik (Nieuwerkerken), Harouna Sylla (SV Ressegem), Jordi De Block ( Baasrode), Okan Taslidere (Hofstade), Aboubacar Camara (Namen), Sven Roelands (vrije speler), Matthias Van Mol (vrije speler), Joran Van Handenhove (Meldert).

Uit: Gerrit Bombeeck (Moorsel), Joeri Parrez (Moorsel), Glenn Van Den Driessche (Moorsel), Jeroen Van Den Eede (Moorsel), Kevin Van Pottelbergh (Standaard Denderleeuw), David Roquet (Opdorp), Michaël Roquet (Opdorp), Michaël Romero Gomez (stopt)

Standaard Denderleeuw

Trainer: Jan Vanderweeën

In: Arjo Adriaenssens (Lede), Kim Bal (Oudegem), Raffaëlle Baldassare (Okegem), Steven Caeyman, Gil Schouppe (SV Ressegem), Glenn Van den Steen (SV Ressegem), Vincent De Bondt (Denderhoutem), Jeffey De Coninck (Ternat), Vincent De Spiegeleer (Neigem), David Deverchin (Meldert), Yens Geeraerts (Teralfene), Jean-Mi Havugimana (Mere), Michael Vandenhaute (Mere), Junior Sezirahiga (Mere), Tommy Van Den Bossche (Idegem), Kevin Van Pottelbergh (Baardegem), Jonathan De Cuyper (vrije speler)

Uit: Kristof Bammens (Mere), Brian Welgraef (stopt), Jeroen Thielemans (stopt), Enrico Devos (stopt), Miguel Deschrijver (Kerksken), Tim Vandevelde (Okegem), Martin Van Tilborgh (Okegem), Karel Baetens (Okegem), Pallieter Van Stichel (Hekelgem), Aaron Schelck (Teralfene), Jordan Van Kerckhoven (Liedekerke), Djanny Kundi (?)

FC Doggen Erembodegem

Trainer: Johan De Nutte

In: Sven De Coppel (Idegem), Yves De Roose (Borsbeke), Jonas Cammerman (Hekelgem), Reno Segers (Winnik), NickVan Hoefs (Lebeke-Aalst), Kenn Van Lijsebeth (Schoonaarde)

Uit: Niels Asselman (Okegem), Bjorn Noël (?), Pieter De Wolf (?), Aron Breynaert (?), Giovanni Verdonck (?), Bram Van Den Bosschje (?)

SK Erembodegem

Trainer: Guy D’Hauwers

In: Dieter Malfait (Burst), Philip Rivera-Guillen (Kerksken), Bert Van der Veken (Afffligem).

Uit: Matti Asselman (Hofstade), Sander Beazar (Hofstade), Gianni Vocaet (Kerksken), Timothy Persoons (Nederhasselt), Jonas Van der Borght (Nieuwerkerken), Diederik De Waegeneer (stopt)

SCW Hofstade

Trainer: Hanno Poep

In: Matti Asselman (Erembodegem), Jonathan Baeyens (Hekelgem), Thijs Bauters (Edeboys), Sander Beazar (Erembodegem), Dieter De Bruycker (SV Melsen), Stijn De Saeger (Nieuwerkerken), Andy Van Duysen (Peizegem).

Uit: Jochen Claus (Hofstade), Remco De Clercq (Moorsel),Davy De Schrijver (Gijzegem), Bram De Winne (Gijzegem).

FC Kerksken

Trainer: Jan Schelfhout

In: Jeroen Bolle (Appelterre), Maarten Oosterlynck (Nederhasselt), Niels Straetmans (Nederhasselt), Gianni Vocaet (Erembodegem), Fallou Diop (Oudenhove), Ingmar De Roeck (Ressegem), Dimitri Diaz-Pedragosa (Burst), Sebastien Neufkens (Wit-Zwart), Samuel Fransaert (Houtem), Miguel De Schrijver (Denderleeuw), Jordy De Knibber (Haaltert), Peter Willockx (Herdersem)

Uit: Jan Van der Smissen (Haaltert), Bart Van der Smissen (Haaltert), Bjorn De Roeck (Haaltert), Philip Rivera (Erembodegem), Michiel De Pelsmaeker (Massemen), Robin Daelman (Schoonaarde), Joren Mertens (?), Gert Van Huffel (stopt), Yannick Janssens (stopt), Jenthe De Weerdt (stopt), Jens Spittael (stopt)

VK Nederhasselt

Trainer: Bart Verplancke

In: Tim Chabert (Oetingen), Militaru Catalin (Anderlecht), Tommy De Bolle (Idegem), Lars Dupré (Ophasselt), Kenneth Eggermont (Idegem), Niels Govaert (Sparta Moerbeke), Koen Heremans (Lebeke-Aalst), Timothy Persoons (Erembodegem), Stef Prové (Okegem), Florin Sbirci (vrije speler), CValentin Udrea Dragos (vrije speler), Lins Van Den Berghe (Zottegem), Ruben Van Den Meersch (Ninove), Reno Van Der Biest (Zottegem), Pieter Van Geite (Meerbeke), Stijn Van Hecke (Idegem), Dries Vierendeel (Oetingen), Stijn Vuierendeels (Everbeek).

Uit: Niels Straetmans (Kerksken), Maarten Oosterlinck (Kerksken), Koen Motte (stopt), Brecht Saey (Sparta Moerbeke), Ar,ne Saeys (FC Moorsel), Jonas Jolie (Bambrugge), Niels Lievens (Bonanza), Gianni Verlinden (Zandbergen), YannickBicqué (Okegem), Brent Goessens (Sint-Antelinks), Alexander Dubois (Sint-Antelinks), Steven Redant (Teralfene).

4de Provinciale C

Eendracht Appelterre B

Trainer: Chris De Deyn.

In: niemand.

Uit: niemand.

Jong Neigem

Trainer: Stefan Derijck

In: Lars Dedobbeleer (Oetingen), Jannes De Picker Jannes (Pamel B), Manu Goossens Manu (Oetingen), Dylan Masfrancx (Olsa Brakel), Jeroen Van Den Broeck (Tollembeek), Maarten Van Den Broeck (Tollembeek).

Uit: Stijn Bellemans Stijn (stopt), Stijn Cobbaert (stopt), Vincent De Spiegeleer (Standaard Denderleeuw), KevinMoonens (Oetingen), Gerben Muylaert Gerben (?), Davy Paeleman (Zandbergen), Dimitri Vandermotten (stopt),Bert Waltniel (Zandbergen).

Panters Okegem

Trainer: Robert De Bruck

In: Niels Asselman (Doggen), Jelle Eeckhout (Haaltert), Thijs Eeckhout (Haaltert), Sanny Willems (Haaltert), Kim De Coen (Liedekerke B), Michiel Breynaert (Standaart Denderleeuw), Tim Van de Velde Tim (Standaart Denderleeuw), YordyVaeyens (Essene), Yannick Bicque (Nederhasselt), Karel Baetens (Standaard Denderleeuw), Martin Van Thilborgh (Standaard Denderleeuw), Yves Timmermans (Standaard Denderleeuw), Gunther Christiaens (Liedekerke B).

Uit: Raffaele Baldassare (Standaard Denderleeuw), Stef Prové (Nederhasselt), Christof Van Cauwenberghe (Vlierzele), Kevin Van Laethem (Mere).

RSC Ophasselt A

Trainer: Joeri Kiekens

In: Maxime De Lange (Nederhasselt), Ridouane Moudakkire (Nieuwerkerken), GuyNguele (Nederhasselt), André Nsimba (Denderhoutem), Hendrik Dehenau (Herzele), Marco Verdickt (Beigem), Tommy Van D’helsen (Okegem), Thomas Van Den Bogaert (Herdersem)

Uit: Stijn Jacobs (Aaigem), Pauclair Jouda (?), Tim Appelmans (stopt)

4de Provinciale D

FCW Gijzegem

Trainer: Dirk De Cremer

In: Onur Calik (Herdersem), Yannick Collewaert (KV Sint-Gillis), Davy De Schrijver (Hofstade), Neil De Smedt (KV Sint-Gillis), Bram De Winne (Hofstade), Yannick Mallefroy (Bambrugge), Mustafa Taslidere (Herdersem), Jan Van Ransbeeck (Baardegem).

Uit: Yari De Cremer (Oudegem), Joeri Van Den Berghe (Herzele-Ressegem).

SK Herdersem

Trainer: Harris Olumide

In: Koen Arijs (vrije speler), Kristof Arijs (vrije speler), Glenn Callebaut (Moorsel), Jel Christien (Lebeke-Aalst), Simon Parlevliet (vrije speler)

Uit: Onur Calik (Gijzegem), Yani De Jonghe (onbekend), Mustafa Taslidere (Gijzegem), Kevi Soylu (Moorsel),Reinhard Staveau (Burst), Dylan Suls (onbekend), Michael Torrekens (Moorsel),Thomas Van Den Bogaert (onbekend), Sietze Van Haver (Oudegem), Peter Willockx (Kerksken).

Schroevers Moorsel

Trainer: Hans Callebaut

In: Anil Ardic (vrije speler), Dave Audenaert (vrije speler), Gerrit Bombeeck (Baardegem), Remco De Clercq (Hofstade), Kevin Eeckhout (Baardegem), Hans Moens (Nieuwerkerken), Jeroen Moortgat (Aaigem), Antonio Navarro (Baardegem), Joeri Parrez (Baardegem), Dimitri Van den Borre (Gijzegem), Jeroen Van Den Eede (Baardegem), Glenn Van Driessche (Baardegem).

Uit: Jurgen Cogneau (stopt), Tijl De Backer (Destelbergen), Wesley Eeckhout (stopt), Hemza (onbekend), Jonas Redant (Wieze), Theo Van der Linder (Dilbeek).

Eendracht Nieuwerkerken

Trainer: Bruno Buyl

In: Joblin Sterck (Meldert), Florian Van Steen (Dender), Nicolas Van Der Vekens (Meldert), Prada Navarro (Haaltert), Tarqien Uyttenhove (Smetlede), Jordi De Waele (Wit Zwart ’93), Robin Van Den Driessche (Meldert), Michael Boukhzar (Mere), Dylan Bauwens (vrije speler), Dennis Dewulf Dennis (Erembodegem), Lenny D’Haeseleer (vrije speler), Olivier Goubert (Haaltert), Jordy Berckmoes (Doggen), Kevin Coignau (Kerksken), Gert-Jan Biebaut (Meldert), Jonas Van Der Borght (Erembodegem, Milo Cousserier (Hekelgem), Dylan Philips (Haaltert), Brian De Pauw (Sint-Gillis), Jens Van Papeghem (vrije speler).

Uit: Sonny De Moye (Haaltert), Glenn Van Nuffel (Haaltert, Mathias Van De Vijver (Haaltert, Sammie Haegeman (Haaltert), AndyRaes (Idegem), Brian Gallee (Vlierzele), Stijn De Saeger (Hofstade).