Voetbaloverzicht : Broodnodige zege KSC Grimbergen

KSC Grimbergen deed tegen Sprimont wat het moest doen, winnen. Na 19 min. kopte Lambrecth een voorzet van Toufik binnen. Diezelfde Toufik verdubbelde met een geweldige knal in de winkelhaak de score. Net voor rust slikte de thuisploeg de 2-1. Na de rust domineered  blauw wit de wedstrijd. Naamane besliste met een verre trap de wedstrijd.

BOKA United kwam via Molemans op voorsprong. Nog voor de rust kopte Voglaire de 2-0 tegen de netten. Kosova kwam opzetten maar tien minuten voor tijd legde Molemans de 3-0 eindstand vast.

Beigem stoot door

Beigem toonde zich koelbloediger in de strafschoppenreeks dan Ways-Genappe en stoot door naar de volgende ronde van de Beker van Brabant. Na de reguliere speeltijd stond het 2-2 met doelpunten van Begeyn en Monsieur. Doelman Baudwijn had met enkele puike reddingen een belangrijk aandeel in de einstand en stopte in de penaltyserie de beslissende elfmeter.

Asse-Zellik was niet opgewassen tegen een sterk Elsene en verloor met 6-2. Schepdaal kreeg tegen tweedeprovincialer Melsbroek meerdere kansen om de wedstrijd te winnen maar de bezoekers haalden het uiteindelijk met 0-1.

Zuun bezorgde eersteprovincialer Hoeilaart het schaamrood op de wangen na de 3-5 stuntzege. Asse-Terheide schakelde Oudergem uit met 2-0. De Bie en Kempenaers waren de doelpuntenmakers van dienst.

Topartikels bij Goeiedag.be