Asse-Lennik wint ook in Lugano en Leuven

Asse-Lennik blijft zowel Europees als nationaal ongeslagen. Na een heel spannende wedstrijd wist het ook in Lugano een vijfde en beslissende set binnen te halen. De eerste set was ongemeen spannend maar werd uiteindelijk door de thuisploeg binnengehaald met 28-26. De tweede set werd dan weer nipt gewonnen door Asse-Lennik. Set drie ging met 26-23 dan weer naar Lugano maar in de vierde set wist Lennik met 22-25 een tie break af te dwingen.

Het scenario van de wedstrijd tegen Constanţa herhaalde zich en Lennik bleek over een groter uithoudingsvermogen te beschikken dan de Italianen. Die vijfde, korte set werd door Asse-Lennik gemakkelijk gewonnen met 8-15. De Pajotters staan nu met twee punten op een tweede plaats na het ‘ongenaakbare’ Rzeszow. Op 2 december moet Asse-Lennik naar Polen om Rzeszow partij te geven.

Ondertussen heeft Asse-Lennik in de competitie ook zijn wedstrijd op en tegen Haasrode Leuven gewonnen met 0-3.