Asse-Lennik klopt nu ook Menen 'met vingers in de neus'

Volley Asse-Lennik blijft maar winnen. Na de felbevochten wedstrijd tegen Tomis Constanta in de Champions League, was de wedstrijd tegen Prefax Menen heel wat makkelijker. Zelfs met Overeeke en Baetens op de bank – zij waren toe aan een welverdiende rustperiode – was Menen geen partij voor het sterke Asse-Lennik.

Nadat Menen in de eerste set tot 10-9 ongeveer gelijke tred kon houden moest het toch de set uit handen geven met 25-20 tegen een té sterk Asse-Lennik. Reinis Pekmans, vervanger voor Robin Overbeeke, deed wat van hem verwacht werd: punten scoren. Eenzelfde scenario in de tweede set: gelijk op tot 12-12 maar dan vond Asse-Lennik het welletjes en haalde de set binnen met 25-16.

Onder impuls van Frank Depestele en Dirk Sparidans ging Menen ook in de derde set de boot in met 25-19. Asse-Lennik staat, met Roeselare, op een gedeelde eerste plaats. Volgende wedstrijden: 15 november uit tegen Waremme en 19 november uit tegen Dragons Lugano in de Champions League.