Sport kort in Aalst (11/10/2015)

  • Damesvoetbal 1e provinciale: een mooie overwinning voor Eendracht Aalst B (3e in de rangschikking) thuis in de geladen derby tegen K.S.V. Sottegem A (4e in de rangschikking). Eindstand 2-0. Op speeldag 3 voor de Beker van België tussen een oppermachtig Eendracht Aalst A en GFA Sinaai werd een uitzonderlijke score van 11-0 genoteerd. Op 11 november wordt de laatste en 4e speeldag afgewerkt.
  • Damesbasket: Osiris Aalst A kwam in 1e Landelijke dit weekend in actie tegen Knokke Heist in sporthal de Stormmeeuw. De dames wonnen hun wedstrijd met maar liefst 50 punten verschil, eindstand 38-78. DBC Osiris staat hiermee aan de leiding in het klassement na 6 speeldagen.
  • Waterpolo: bij de Seniors stond gisteren de wedstrijd Aalst-La Louvière B op het programma. Het werd 15-9 voor Neptunus Aalst, setstanden 4-0/3-3/4-2/4-4. Door deze overwinning komt Aalst op een mooie 3e plaats te staan in het klassement.
  • Darts: de uitslagen in de Superliga A + B en de 1e Klasse A + B van afgelopen vrijdag 09/10 kan u nakijken op de website www.aalstersedartsfederatie.be
  • Handbal: de dames van HC Aalst wonnen dit weekend voor het eerst een wedstrijd in deze competitie, het werd 21-18 na een spannend duel tegen DHT Middelkerke/Izegem. De heren in Liga 3 verloren daarentegen hun wedstrijd bij Lokeren met 29-25. Aalst blijft wel mooi 4e staan in de rangschikking.
  • Volleybal: de dames van Kangoeroes Aalst wonnen dit weekend in 1e provinciale vlot hun wedstrijd tegen Real Dames Wetteren A met 3-0 cijfers. (setstanden 25/10 25/23 25/18) Kangoeroes staan hiermee op een 8e plaats in het klassement, met wel een wedstrijd minder gespeeld dan de meeste andere teams. (zie foto)
  • Hockey: Patria Aalst: de dames wonnen gisteren hun wedstrijd bij Beerschot 6 met 2-3. De heren namen het vanmorgen om 10u op het terrein Indiana in De Pinte op tegen Juventus 1 en verloren hun wedstrijd met 2-1.
  • MTSA (Mini Tornooi Stad Aalst): De rangschikking en uitslagen van de ploegen uit 1e en 2e afdeling kan u lezen via volgende link: http://www.mtsa.be/competitie/rangschikking/ De website was zondagavond nog niet up to date wat betreft de uitslagen van de op zaterdag gespeelde wedstrijden.