Gooik op zoek naar twee zaalvoetbal ploegen

De Gooikse zaalvoetbalcompetitie is een vriendschappelijke, recreatieve, lokale competitie die haar thuisbasis heeft in de sporthal van het Gemeentelijk Sportcentrum Koornmolen. Deze zaalvoetbalcompetitie werd opgericht in de jaren ’90 en werd oorspronkelijk gespeeld in het Belleheide Sportcenter in Roosdaal, na de bouw van de sporthal in 2005 in Gooik werd er verhuisd naar de huidige locatie.

Tot halfweg vorig seizoen stond deze kerncompetitie onder leiding van Johan Dedobbeleer, vanaf februari 2015 heeft de Gooikse sportdienst, samen met een werkgroep haar schouders gezet onder deze competitie en de jaarlijkse Koornmolen CUP.
Het nieuwe seizoen 2015-2016 start naar jaarlijkse gewoonte eind augustus met 10 ploegen en eindigt half april 2016, aansluitend zal er opnieuw een bekercompetitie georganiseerd worden. De wedstrijden vinden plaats op zaterdagavond van 18 tot 23 uur. Voor het nieuwe seizoen zijn we nog op zoek naar twee teams die wensen deel te nemen, maximaal 10 teams komen in aanmerking voor deelname. Vanaf komend seizoen zullen trouwens de Futsalregels van de KBVB gehanteerd worden.

Teams die interesse hebben om deel te nemen kunnen contact opnemen met de Gooikse sportdienst: walter.tielemans@gooik.be