Eendracht Aalst werkt aan kern voor derde klasse

Het bestuur van Eendracht Aalst wil nog steeds verder met Regi Van Acker en zal met hem ook praten, dat laat de club weten. Achter de schermen is het clubbestuur bezig met de voorbereiding van volgend seizoen.

Er werd een budget voor tweede en derde klasse opgesteld waarbij voornamelijk zal bespaard worden op de loonmassa. De sportieve staf heeft met alle spelers reeds contact gehad ter voorbereiding van een start in derde klasse. Met de spelers die op vakantie zijn wordt nog verder gesproken.

Zoals bekend zullen Kevin Janssens (Dessel), Tjendo De Cuyper (Koksijde), Donjet Shkodra (Deinze) en Kevin Kempeneer de club verlaten.

Bij andere spelers lopen de onderhandelingen of houdt men zijn antwoord in beraad. Met Regi Van Acker staat er een nieuw gesprek gepland.