Voetbaloverzicht : FC Borght promoveert naar eerste

FC Borght won zaterdagavond van Pamel en door het puntenverlies van Delta Londerzeel op zondag promoveert FC Borght naar eerste provinciale.

FC Borght kwam al snel op voorsprong. Na een fout van Amico opende Dos Santos vanop de stip. Nadien was er weinig te beleven tot Di Miceli net voor rust de 2-0 heerlijk voorbij De Deyn trapte. In de tweede helft stopte doelman De Deyn een strafschop van Cadima, Di Miceli legde met zijn tweede van de avond de eindstand vast.

Bij SK Leeuw nam Yves Buelinckx op gepaste wijze afscheid. Hij nam twee doelpunten voor zijn rekening in de 3-1 overwinning tegen Avenir Lembeek. BOKA United maakte een 1-0 achterstand tegen Black Star goed dankzij vier treffers van Ysenbaert.

Mollem boekt eerste seizoenszege

Gonstas bracht Humbeek al snel op voorsprong en het leek dan ook een gemakkelijke namiddag te worden voor de thuisploeg. Tien minuten voor tijd werkte Margery een bal in eigen doel en Mestdagh bezorgde vijf minuten voor tijd Mollem de overwinning. Beide ploegen degraderen naar vierde provinciale.

Beigem kende geen moeite met een ongeïnspireerd Relegem en won vlot met 0-3. Renard scoorde twee keer, Van Vaerenbergh legde al voor de rust de eindstand vast.

Hekelgem verloor de topper van een sterk Steenhuffel met 0-2. Thuisspelers De Backer en De Bay kregen in het slot rood.

Topartikels bij Goeiedag.be