Asse-Lennik verkoopt huid heel duur

In de eerste wedstrijd in de play offs, uit tegen Roeselare, maakte BeHappy2 Asse-Lennik het ziin tegenstrever bepaald niet gemakkelijk. De eerste set moest Roeselare knokken tot 28-26. De tweede set ging makkelijker: 25-15. In de derde set kwam Asse-Lennik terug met een 22-25 puntenstand. In de vierde set werd opnieuw een thriller opgevoerd.

Uiteindelijk moesten de jongens van coach Johan Devoghel de duimen leggen, niet zonder het Roeselare nog moeilijk te maken. Europees gaat het BeHappy 2 Asse-lennik voor de wind.  Het volstaat om op woensdag 11 maart twee sets te pakken tegen Antwerpen om door te stoten tot de halve finales van de CEV-cup.

Stip alvast volgende play off wedstrijden aan in je angenda: 14 maart om 20.30 uur thuis tegen Prefaxis Menen, 18 maart om 20.30 uur uit tegen Noliko Maseik en op 21 maart uit tegen Antwerpen. Meer info: www.volleyasselennik.be