Voetbaloverzicht : FC Merchtem 2000 promoveert.

Het heeft tot de laatste speeldag geduurd maar uiteindelijk is FC Merchtem toch in zijn opzet geslaagd. FCM won met 0-4 op het veld van Pamel en speelt volgend seizoen in eerste provinciale. Een owngoal van de thuisploeg en een treffer van Ashraf zette de bezoekers op rozen, Leemans en Wadin gaven het feestje wat meer glans. Kester-Gooik hield Sporting Bruxelles op 0-0 dus Merchtem kon de champagne laten knallen.

Grimbergen verloor met 2-0 van Turnhout en moet via de eindronde het behoud verzekeren.

In vierde klasse vergalde Wolvertem het titelfeestje van Duffel. De thuisploeg hield de Antwerpenaars op 0-0 en daardoor is Zele de kampioen. Opvallend was de gemiste penalty van Duffel. Wolvertem nam afscheid van enkele vertrekkers waaronder kapitein Van Den Bossche, Van Den Broeck, Vandeweeghde en coach Simone.

KFC Strombeek pakte het beoogde punt tegen Rebecq en neemt deel aan de eindronde. Ternat verloor met 2-1 van Houtem en Opwijk kreeg een 7-0 rond de oren.

Beigem speelde in eigen huis 2-2 gelijk tegen Relegem. Gaudaen opende de score maar Roelandts maakte gelijk. In de tweede helft scoorde Olbrechts de 1-2 maar Riemer bracht Beigem langszij via een strafschop.

In derde C maakte Kapelle Sport nog maar eens duidelijk wie de verdiende kampioen is. Cassenaer en Van Dijck zorgden voor de 4-0 overwinning tegen Uccle.

Topartikels bij Goeiedag.be