FC Merchtem 2000 op één wedstrijd van de titel

De twee ploegen die samen aan kop staan in tweede provinciale C wonnen hun wedstrijd zodat er weinig veranderd is aan de top van de rangschikking. Met één gewonnen wedstrijd meer blijft FC Merchtem aan de leiding voor Sporting Bruxelles. Bruxelles won met 2-0 van Galmaarden, FC Merchtem met 4-2 van Suryoyes Bruxelles.

Bij de rust stond de stand op 2-0 na een penalty die, met wat geluk, toch in doel belandde. In de tweede helft werd nog vier maal gescoord zodat de stand uiteindelijk 4-2 werd.

In de allerlaatste match wordt dus beslist wie kampioen wordt in tweede C. Merchtem moet uit tegen Denderzonen Pamel (11de in de stand), Sporting Bruxelles moet uit tegen Kester Gooik (5de in de stand en dé ploeg in vorm). Als Merchtem zijn wedstrijd wint is het kampioen.