Asse-Lennik geklopt door Noliko Maaseik

Euphony Asse-Lennik is er niet in geslaagd zijn eerste uitwedstrijd van Play Off 1 te winnen. In Maaseik moest het de duimen leggen voor Noliko met 3-1. Het was nochtans veelbelovend begonnen met overtuigende winst in de eerste set: 17 voor Maaseik, 25 voor Asse-Lennik. Maaseik ging echter sterker spelen en haalde de volgend drie sets binnen, niet zonder zware tegenstand van Asse-Lennik dat uiteindelijk met 25/21, 25/23 en 25/21 de duimen moest leggen. In de stand zakte Asse-Lennik een plaatsje van twee naar drie. In principe – maar hoeveel is dat waard in de Play Offs ? – volgen nu twee uitwedstrijden tegen de mindere tegenstanders Puurs (19/3) en Menen (27/3). In het voordeel van Asse-Lennik spreekt dat nog geen enkele ploeg erin is geslaagd in Play Off 1 een uitwedstrijd te winnen.