Nieuwe verantwoordelijken bij vrouwenvoetbalteam van KVK Ninove

Nadat eerder dit seizoen Benny Mattheus als sportief verantwoordelijke en Daniël Rooselaer als trainer ontslag hadden genomen bij het vrouwenvoetbalteam van KVK Ninove, is het damesbestuur niet bij de pakken blijven zitten. Er werd daarbij niet overhaast gehandeld en op korte termijn, maar er werd vooral gewerkt aan duurzame oplossingen.

In eerste instantie werd in november vorig jaar Karel Baillius aangesteld als nieuwe sportief verantwoordelijke. Sinds kort draagt Jean-Pierre Verleyen de sportieve verantwoordelijkheid over het A-team. Hij combineert dit de rest van het seizoen nog met zijn trainerschap van het beloftenteam van Eendracht Appelterre. Vanaf volgend seizoen focust hij zijn trainersactiviteiten op de KVK-dames. Het B-team blijft onder de hoede van Karel Lemmens.

Wie interesse heeft om bij de DIVAS (Damesvoetbalsterren In spe Voetballen Alleen en Samen) te gaan voetballen, kan steeds contact opnemen met Karel Baillius (bailliuskarel@hotmail.com of 0476-68 26 60).