Voetbaloverzicht : Grimbergen leeft nog

De toeschouwers van de derby tussen Grimbergen en Diegem hebben gisteren waar voor hun geld gekregen. In een wedstrijd bol van spektakel trok de thuisploeg aan het langste eind en kon zo na vele weken nog eens van een overwinning proeven. Diegem kwam via G.Carrez op voorsprong maar Djoum kopte net voor rust de gelijkmaker tegen de netten. N. Carrez bracht de bezoekers opnieuw op voorsprong maar Verhaeghe zorgde met een afgeweken schot voor de 2-2. Een kwartier voor tijd leek N. Carrez met zijn 2de treffer de thuisploeg volledig uit te tellen maar Grimbergen knokte zich langszij. Romero en Verhaeghe benutten de toegekende strafschoppen en zorgden zo voor blije gezichten in het Prinsenbos. Ozturk werd als bankzitter nog uitgesloten met een rode kaart.

In derde klasse A kwam FCV Dender in eigen huis niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen seizoensrevelatie SK Londerzeel. Doelman Wauthy hield de bezoekers van de overwinning met enkele knappe reddingen.

Borght uitgeschakeld in de Peugeot Cup

Derdeprovincialer Borght kreeg Crossing Schaerbeek over de vloer maar kon helaas niet voor een verrassing zorgen. De bezoekers stonden na een kwartier al op een geruststellende 0-2 en controleerden de match nadien. Borght flirtte nog met de aansluitingstreffer maar kon de nederlaag niet voorkomen.

SK Leeuw bekert wel verder. Leeuw won met 1-0 van Union Lovenjoel dankzij een doelpunt van T. Van Roy

Topartikels bij Goeiedag.be