SK Terjoden Welle plooit voor Zele

Het eerste gevaar in de wedstrijd kwam er net voor het kwartier voor de thuisploeg. Vits zette zich op rechts door. Zijn voorzet werd door Degraef naast geschoten. SKTW reageerde via Deppé, die door de buitenspelval glipte maar op De Brouwer besloot. Op slag van rust kreeg Polfliet voor zijn tweede overtreding ook een tweede gele kaart. SKTW moest met 10 verder.

Na de rust waren het de bezoekers die het eerst de neus aan het venster staken. Coppens bereikte Heymans maar deze besloot naast. Een vrije trap van Vander Linden ketste via de paal terug het veld in. Het was echter de thuisploeg die op voorsprong klom. Balaj vond Bultheel die Vits alleen voor Goossens zette. De ex-SKTWer liet de bezoekende doelman geen kans. Aan de overzijde kopte Van Der Heyden op corner over.

Na een duel tussen De Caigny en Van Der Heyden in het bezoekende strafschopgebied, floot de scheidsrechter penalty. Vits zette de 11-meter feilloos om. SKTW probeerde nog druk te zetten maar het was de ingevallen Droessaert die Zele,op counter, de 3-0 bezorgde. In de extra tijd vond Pauwels, Lepage die de eerreder kon scoren.(kdd)

E Zele: De Brouwer, Hallaert, Maldrie, Van Acker, De Witte, Degraef (74’ Droessaert), Vits (82’Bicque), Sambou, Balaj, Bultheel, Hakizimana (65’D Caigny)

SK Terjoden-Welle: Goossens, Van Der Heyden, Heymans (55’Ly), Pauwels, Polfliet, Deppé (43’Coppens), Vander Linden, De Meyer, De Rouck (46’Verhasselt), Kestens, Lepage

geel: Kestens, Van Der Heyden, Vander Linden

rood: 44’ Polfliet (2xgeel)

scheidsrechter: Alen

ass.-scheidsrechters : Bosschaert en Opsomer