Atletiekpiste Koornmolen wordt zondag ingehuldigd

In Strijland (Gooik) wordt zondag 22 september de Atletiekpiste Koornmolen officieel ingehuldigd. Naast een receptie en een barbecue vindt ook een meerkamp plaats.

De nieuwe piste is vooral uitstekend nieuws voor de Ateltiekclub Pajottenland (ACP), dat voor zijn trainingen en wedstrijden na 37 jaar eindelijk over een volwaardige piste kan beschikken, inclusief kleedruimtes, douches en kantine. De jaarlijkse cross van ACP blijft wel in Lennik.

De piste werd al op 9 augustus opgeleverd en dus wordt er intussen al volop op getraind. Ze is bereikbaar via de grote opritlaan of via de parking van het oude containerpark. Parkeren kan je aan het oude containerpark (ingang via de Strijlandstraat), aangegeven met pijltjes.

De receptie om 12 uur is enkel voor genodigden, voor de barbecue zijn de inschrijvingen afgesloten.