Terug een kampioen bij VK De Sjoeters

Acht jaar was het geleden dat bij De Sjoeters nog eens ploeg kampioen speelde. Dit seizoen zijn het de youngsters van de club die opnieuw een titel naar Opwijk brengen.

De Sjoeters Young Boys staan in de tweede afdeling A van de KAVVV al vanaf de eerste speeldag op kop. Zaterdag 6 april was het zover en dat zorgde voor een vreugde-uitbarsting van jewelste!

Die kampioensbeker zorgt meteen voor een unicum bij de KAVVV. Nog niet eerder in de geschiedenis van het voetbalverbond stelde zich het probleem dat twee ploegen van dezelfde club in de hoogste reeks zouden aantreden. In die eerste afdeling kan de A-ploeg van De Sjoeters de titel van vice-kampîoen al ruiken.

Het is niet voorzien dat beide ploegen in dezelfde reeks aantreden en daarom zal het clubbestuur van de Opwijkenaren een keuze moeten maken welke ploeg volgend seizoen in de eerste en de tweede afdeling zal spelen. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk