Flight 90 in Opwijk sluit definitief de deuren

In Opwijk sluit de bekende discotheek Flight 90 definitief de deuren. De organisatie wil na veertien jaar de focus verleggen naar nieuwe projecten.

De populaire danstempel Flight 90 was de place to be voor honderden feestvierders. “Flight 90 werd de topbestemming voor veel twintigers en dertigers. Nu sluiten we af op een hoogtepunt, met de gedachte dat we iets speciaals hebben gecreëerd dat herinnerd zal worden” vertelt general manager Laurens Van Henden.”

De organisatoren achter Flight 90 willen hun focus verleggen naar nieuwe projecten. In april zal Flight 90 nog vier laatste feestavonden organiseren, telkens met een ander thema en verschillende bestemming. Op dinsdag 30 april is er dan de afscheidseditie van Flight 90. Deze avond zal niet alleen huidige, maar ook voormalige medewerkers in de bloemetjes zetten”, zegt Van Henden.

Topartikels bij Goeiedag.be