KVT Sterrenregen is terug met ‘Help, mijn vrouw wil op cruise’

Wat een tegenslag voor het toneelgezelschap toen een van de hoofdrolspelers uitviel wegens ziekte. Regisseur Willy Segers was er het hart van in, maar na regen komt zonneschijn, ook bij KVT Sterrenregen.

“We moesten daardoor de laatste twee voorstellingen schrappen. Het was niet simpel maar we hebben een oplossing gevonden,” doet Willy het verhaal “We hebben een nieuwe Sofie moeten opleiden in de persoon van Lane Gillijns.

Zij nam de uitdaging op zich en leerde de toch wel lijvige rol Zodoende kunnen we de laatste 3 voorstellingen (we hebben een dag bijgevoegd ter wille van de mensen die reeds vroeger reserveerden en nu een iets ruimere keuze krijgen) afwerken op 16, 17 en 18 februari om respectievelijk 19,30 uur op vrijdag en zaterdag en 14.30 uur op zondag.

Het stuk is een blijspel van de hand van Willy Gillis en Gaston Veltjen in drie bedrijven. Herkenbare en onverwachte situaties aan boord van een cruiseschip dat de Middellandse Zee tot vaarbasis heeft, schept voldoende mogelijkheden om onverwachte en erg grappige toestanden te creëren en op de lachspieren te werken.

Voor de hongerigen wordt er traditiegetrouw een warme hap aangeboden! 

Het einde van de krokusvakantie vieren met een steengoede komedie is vast en zeker een aanrader. Dus ga vlug naar de website van KTV Sterrenregen: www.Sterrenregen.be of spreek een Sterrenregenlid aan of bel naar 0495-16.00.01. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk