VKO Middenschool zamelde geld in voor De Warmste Week

Ook dit jaar nam VKO Middenschool deel aan de acties van de warmste week. De slogan deze keer was: ‘VKO vlamt mee!’. Het centrale thema ‘Opgroeien zonder zorgen,’ ligt de school immers heel nauw aan het hart.

Het hele team van leerkrachten, directie, ondersteuners en alle leerlingen nam deel en verschillende acties werden op poten gezet.

De leerlingen van de richting Maatschappij en Welzijn verkochten snoepdoosjes “Zoetjes zonder zorgen.”

Op vrijdag 22 december begon de dag met een warm klasontbijt en het eerste trimester werd opnieuw afgerond met de “Warmste loop”.

De organisatie van dit event lag in de handen van de leerlingen Economie & Organisatie. Alle leerlingen en het personeel van VKO kregen de keuze om een toertje te lopen of te wandelen en vervolgens na te praten en/of al dan niet te dansen in de aankomstzone. Daar zorgde de welbekende ‘Hip-hip-hoeradio’ voor de ambiance en werden de warme boodschappen van de leerlingen verspreid.

Tegen de middag werd afgeklokt met het mooie bedrag van 6278,5 euro. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk