Update – Straten afgesloten door wateroverlast Opwijk

De regen van de voorbije dagen en uren zorgt op diverse plaatsen voor overlast.

Schepen van Openbare werken William Engels (VIVO): “De medewerkers van onze technische dienst zijn sinds deze namiddag in verschillende ploegen bezig met het rondvoeren van zandzakjes naar de kritieke plaatsen, waar ze strategisch worden aangebracht om zo de hinder zoveel mogelijk te beperken.”

De volgende straten zijn afgesloten voor alle verkeer:

  • Hoeksken
  • Bolstraat
  • Coenstraat
  • Steenweg op Lebbeke
  • Veldmeer
  • Kapellebaan, langs de kant van Buggenhout, wegens overstroming van de beek.

De bewoners van deze betrokken en kritieke straten kunnen zandzakjes verkrijgen via het nummer 052-36.51.26. Die zandzakjes kunnen enkel worden afgehaald na afspraak. Enkel wanneer de woning dreigt onder te lopen, worden zandzakjes aan bewoners meegegeven. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk