Opvoedingsavond Ik verveel mij

Het Huis van het Kind is een samenwerking tussen organisaties die helpen met kinderopvang, gezondheidszorg, vrijetijdsaanbod, opvoedingsondersteuning, workshops en veel meer.

Huis van het Kind Opwijk organiseert in samenwerking met de gemeentelijke dienst Welzijn en Gezinsbond de opvoedingsavond “Ik verveel mij” op dinsdag 21 november 2023 van 19.30 tot 21 uur in zaal De Kersenpit, Dorp 46 te Mazenzele (Opwijk).

Wat betekent spelen voor kinderen? Waarom is het belangrijk? Hoe kan je spel bij je kind stimuleren en wat is hierbij je rol als (groot)ouder? En vooral hoe kan je hiervoor tijd en ruimte maken? Verruim je speelervaring en leer ook hoe je zelfs met simpele materialen je kind(eren) kan prikkelen, zowel binnen als buiten.

Schepen van Welzijn, Roland Mortier (VIVO): “Deze opvoedingsavond is een aanrader voor ouders van lagere schoolkinderen en wordt begeleid door een speelconsulent van Speelmakers cvba.”

Deelnemen kan gratis, maar inschrijven is wel verplicht via T 052 89 50 27 of via huisvanhetkind@opwijk.be   (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk