N-VA deelde 11 juli-wafeltjes uit in Opwijkse zorgcentra

Het is ondertussen traditie dat N-VA Opwijk Mazenzele in de buurt van 11 juli op pad is om de bewoners en personeel van de twee zorgcentra in de gemeente te verrassen met een attentie. Dit jaar werden wafeltjes geschonken.

Eerst trok de afvaardiging van N-VA naar woonzorgcentrum Heydeveld. Daar werden de pakketjes met de nodige zorg achtergelaten en daarna ging de delegatie naar het wzc De Oase. Ook daar werden ze goed ontvangen. Al bij al toch een ganse berg wafeltjes want er werden rond de 400 pakjes uitgedeeld.

Patrick De Smedt: “Omdat de meeste bewoners van de zorgcentra wat minder mobiel zijn geraken ze niet op de officiële vieringen. Daarom gaan wij naar ze toe want elke Vlaming moet de kans krijgen om onze Vlaamse feestdag te kunnen vieren. Ik denk dat we er al die mensen, alsook het personeel, een plezier mee doen.” (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk