Minder energie verbruiken, ga langs in het Mobiel Energiehuis!

Wil je graag weten welke ingrepen je kan nemen om je hoge energiefactuur te verlagen? Kom dan zeker eens langs bij het Mobiel Energiehuis van 3Wplus.

Tot 14 juli kan je in Merchtem terecht in het Mobiel Energiehuis. In dit mobiel loket kan je langs gaan om al je vragen over energie besparen, isoleren, zonnepanelen, warmtepompen, premies, leningen, je energiecontract, … te stellen aan een energiedeskundige van 3Wplus.

Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken. De mobiel staat tot 14 juli op de markt van Merchtem (Markstraat 2) en is te bezoeken op dinsdagavond van 17 tot 20 uur, op woensdag tijdens de markt van 9.30 tot 12.30 uur en op vrijdagnamiddag van 14 tot 17 uur.

Geen nood als binnenspringen in het Mobiel Energiehuis voor jou niet lukt. Specifieke vragen kan je immers het hele jaar door aan de energiedeskundige stellen. Heb je concrete plannen voor energierenovaties of wil je graag weten hoe je je woning energiezuiniger kan maken? Dan kan je bij de energiedeskundige terecht voor een energieaudit en renovatiebegeleiding. Je krijgt daarbij hulp bij het zoeken naar aannemers, het aanvragen en vergelijken van offertes, het aanvragen van premies, … De kostprijs hiervoor bedraagt 50 euro.

Algemene vragen of vragen over premies en leningen kan je altijd stellen via de chatbox van Energiehuis 3Wplus en het woonloket van de gemeente (huisvesting@merchtem.be). Voor het aanvragen van een energieaudit kan je mailen naar benoveren@3wplus.be. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk