Nieuw politiek project in Opwijk: SAMEN 1745

Binnen exact twee jaar zijn er opnieuw gemeenteraadsverkiezingen. Nu al is zeker dat In Opwijk dan minstens één nieuwe politieke beweging naar de stem van de kiezers zal dingen. De naam van die nieuwe partij is SAMEN1745. Dit project staat voor een open lijst waarin CD&V en INZET de krachten bundelen en op zoek gaan naar vers bloed.

“We hebben elkaar gevonden en zijn achter de schermen al een paar maanden bezig om dit nieuwe project vorm te geven. Met de lancering van onze naam is het startschot nu definitief gegeven. Met SAMEN1745 overstijgen we de klassieke politieke partijen en werken we samen aan een gemeente waar het goed is om te leven,” vertelt Lennart D’hulst, woordvoerder van het nieuwe project.

Het nieuw lokaal project is niet gebonden aan nationale partijen en staat open voor vernieuwing. “Iedereen die zich kan vinden in de doelstellingen en de waarden van SAMEN1745 is welkom om mee te denken, mee te praten en mee te doen. Zo zorgen we samen voor een frisse, lokale wind in onze gemeente.’

Van links naar rechts op de foto: Nancy Papaert, Jasper Baeyens, Jeroen Eenens, Bart Van Biesen, Luc De Ridder; Tom Bosman, Lennart D’hulst en Marijke De Vis. (niet op de foto: Liesbeth Vervloet en Liese Verbesselt)

Meer info: hallo@samen1745.be 

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk