CAPRI-Ale officieel voorgesteld

Donderdagavond 25 augustus werd CAPRI-Ale, het nieuwe Opwijks bier, officieel voorgesteld en waar kon dat beter dan op de plaats waar het werd gebrouwen en gebotteld. De brouwer is Paul Saerens van brouwerij De Block in Merchtem-Peizegem. Initiatiefnemer Eddy De Nil was blij dat hij het amberkleurig bier, en bovendien een dorstlesser met een missie, kon presenteren.

Dit bier, naar een oud Opwijks recept, liep bij de aanwezigen vlot naar binnen. Voorproevers van dienst en samen met Eddy De Nil op de foto waren Luc Van Den Troost, Paul Geeurickx, Tim Van Mulders en Karel Van Cutsem. CAPRI-Ale is een bier dat qua kleur en smaak herinneringen oproept en als het van Eddy, de inspirator van dit project, afhangt, ook een blijver. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk