Schitterende 66ste Lenteprijs voor Mazenzeelse Sportvrienden

Veel zon, veel toeschouwers en bijna honderd renners, veel meer moet een jubilerende wielerclub niet hebben om een schitterende koersdag te beleven. De 66ste Lenteprijs voor junioren van de Sportvrienden kende met de Limburger Jarno Widar een mooie en terechte winnaar. De kerel uit Wellen is een eerstejaars en was vorig jaar nog provinciaal kampioen bij de nieuwelingen. Nieuwenrodenaar Jasper Verreycken van Noord-West-Brabant werd tweede. Wout Vandenbossche kwam als derde over de streep.

Zoals gezegd was het een hoogdag voor de Sportvrienden, die dit jaar zeventig jaar bestaan. Die zeven decennia wielrennen worden in september gevierd. De club dankt uiteraard alle seingevers en medewerkers die deze organisatie mogelijk maakten. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk