Sancties voor Chiro en KSA

Naar aanleiding van overtredingen van de coronamaatregelen, heeft het gemeentebestuur van Opwijk enkele sancties opgelegd aan jeugdverenigingen Chiro Pol Opwijk en KSA Opwijk. Tot en met maandag 31 januari 2022 wordt de werking van de twee oudste groepen van Chiro en KSA stilgelegd, de werking van de jongste groepen kan wel doorgaan. Het jeugdheem wordt gesloten tot en met 31 januari 2022. De politie zal controle uitvoeren op het naleven van deze sancties. Betrokken jeugdverenigingen zullen hun leden en hun ouders van deze beslissing op de hoogte brengen. Schepen van Jeugd Evelien Beeckman: “Het is jammer dat we zo een maatregel moesten nemen maar we moeten consequent blijven. De beslissing is er gekomen na onderling overleg tussen alle partijen.” (eb)


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...