Donderdag heropent Frituur De Ring

Overmorgen (donderdag 28 oktober) heropent Frituur De Ring de deuren. Na een volledige opfrissing van de frituur. De Ring kreeg een nieuw en stijlvol kleedje. Niet alleen de frituur maar ook het sanitair kregen een nieuwe look. Maar de verbouwingen zijn er vooral op gericht om de klanten nog beter en sneller te kunnen bedienen. In die optiek past ook de volledig nieuwe, op maat gemaakte bakwand van Perfecta.

Vanaf volgende week kan je ook online bestellen. Daarvoor werd een aparte afhaalplek voorzien bij het binnenkomen van de frituur. Wie toch even moet wachten kan op de zitbank plaats nemen. Elektronische schermen helpen u om te kiezen wat je wil eten. De officiële heropening is nu donderdag. Van maandag 1 (Allerheiligen) tot zondag 7 november trakteren Leo, Hilde en Joke alle klanten op gratis frietjes. Die kan je thuis opeten of in het gezellige zaaltje dat nieuw meubilair en nieuwe verlichting kreeg.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk