25 jaar markt in Opwijk

In Opwijk is het precies 25 jaar geleden dat voor het eerst een wekelijkse markt werd gehouden. Om die heuglijke verjaardag te vieren worden bezoekers van de markt getrakteerd op een koffiekoek of een bloem. Er zijn ook goedgevulde goodiebags. Er is animatie van Steltenkarakter De Vier Seizoenen en muziek van PassePartoe. Daniël Junius tekent cartoons en ook de Straffe Streek producenten zijn van de partij.

Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven deze feestelijke marktdag bij te wonen, legt lokaal dienstencentrum Den Hoprank een marktbus in. De bus is gratis en voor rolstoelgebruikers is er de liftbus (wel een bellen of mailen, zie tel. nr. en mailadres onderaan).

De marktbus vertrek in Mazenzele aan de kerk om 9.45 uur en aan de kerk van Droeshout om 10 uur. De terugreis begint op de parking Borchtsite om 12 uur. In Nijverseel vertrekt de bus aan de kerk om 10.30 uur en terug op de Borchtsite om 12.30 uur. Vertrekt aan Het Neerveldje om 10.45, op de Borchtsite om 12.45 uur.

Meer info over de gratis marktbus via T 052 36 59 40 of mail: denhopstaak@opcura.be.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk