Musical van ’t Luikertje

Neen we zijn het niet vergeten ook al is het al een paar weekends geleden. In het weekend van 4, 5 en 6 juni kon je op Tesseskouter gaan kijken naar de musical Het Sleutelkruid. De leerkachten en leerlingen van ’t Luikertje hadden er wekenlang voor gerepeteerd maar door de gekende omstandigheden zat een livevoorstellig er niet direct in.

Maar in ’t Luikertje zijn ze creatief genoeg om een oplossing te bedenken. In plaats van een online versie kozen zij voor de cinema drive-in formule (heel wat Engelse woorden in één zin). De ouders en grootouders konden met hun spruiten van in de eigen wagen genieten van de musical die op een groot scherm werd geprojecteerd. Via de autoradio kreeg je ook het geluid in de wagen te horen.

Met meer dan 120 wagens in vier voorstellingen waren meester Jan en zijn hele team heel tevreden met de opkomst. En voor alle betrokkenen was het niet alleen een huzarenstukje maar ook een prettige ervaring.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk