Yvonne (vandaag 101) overleefde corona

In Opwijk hebben ze straffe eeuwelingen: zowel de 100-jarige Maria Wauwereyns als de – vandaag 101-jarige Yvonne Geeurickx kregen corona en wisten de besmetting te overwinnen. Vandaag (maandag 25 januari) was Yvonne als eerste aan de beurt om haar 101ste verjaardag te vieren. Maria volgt eind volgende maand.

Ze zag er stralend uit, de 101-jarige Yvonne. Stralend en optimistisch want ze stak haar duimen de lucht in als ze (veilig achter glas) op de foto ging met haar familie die buiten (in een tentje) hadden verzameld. Algmeeen directeur Geert Geeroms had haar al toegesproken en Yvonne had al een speciaal verjaardagsontbijt achter de kiezen. In de namiddag werd haar familie uitgenodigd om een stukje taart te eten.

Yvonne en haar overleden echtgenoot Jozef Robberecht hadden samen vijf kinderen: Dirk, Gerda, Els, Mark en Jos Robberecht. Verder bestaat de familie uit acht kleinkinderen en verschilllende achterkleinkinderen. Sinds juli 2018 verblijft Yvonne in wzc De Oase. Zij mocht er al haar 100ste en 101ste verjaardag vieren. “Wij kijken al uit naar een nieuwe viering volgend jaar,” besloot directeur Geeroms.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk