Reuzegroot mondmasker aan GAC II

Hebben ze in Opwijk een grote mond? Te oordelen aan het mondmasker dat de voorbijgangers toelacht vanaf de gevel van GAC II wel. Het mondmasker XXXXXXL werd vervaardigd door de medewerkers van ’t Kapstokske om de aandacht te trekken op de mondmaskerplicht in Opwijk en de rest van het land.

Mady, Ann en Chantal van ’t Kapstokske hadden hun handen vol aan het mondmasker in de kleuren blauw en geel, of wat dacht u? Voor de foto kregen ze het gezelschap van Karen Lauwers (deskundige welzijn- en doelgroepenbeleid), Viviane Thomas (diensthoofd sociale zaken), burgemeester Albert Beerens en schepen Wouter Van Driessche.

Het dragen van een mondneuskapje is verplicht op het openbaar vervoer vanaf 12 jaar. Je draagt het vanaf dat je het station of de halte betreedt. Voor contactberoepen en hun klanten, in winkels en winkelcentra, winkelstraten, markten, brocante- en rommelmarkten, kermissen, en op elke private- of publiek druk bezochte plaats.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk