Doek valt voor Gunther en Steven van Brouwershuis

Het was al een tijd onderwerp van gesprek: Steven De Ridder en Gunther Mannaert willen een punt zetten achter hun carrière als uitbaters van Het Brouwershuis in Opwijk. Maar de corona crisis heeft hun beslissing versneld. In een bericht op facebook schrijven ze: “Brouwershuis Opwijk heeft verloren van Corona, toch willen wij onze klanten bedanken voor de fijne jaren in Opwijk!”.

Het was een publiek geheim dat Steven en Gunther elk jaar weer met veel ‘goesting’ naar Kreta trokken en daar een nieuwe uitdaging zochten. Er werd niet meteen een datum vooropgesteld om definitief te verhuizen. Maar corona heeft de beslissing nu toch versneld.

Nadat ze in Het Brouwershuis, dat leeg stond in het centrum van Opwijk, overnamen hebben ze de zaak een dynamische boost gegeven. In een minimum van tijd was er een heel trouwe schare van klanten van diverse pluimage. De verdienste van Steven en Gunther en hun team van medewerkers. Er werden allerlei activiteiten georganiseerd en in Het Brouwershuis was geregeld wat te beleven: er werd gezongen en gedanst en je kon er lekker eten.
Gunther en Steven zeggen de horeca wereld geen vaarwel want ze zijn van plan om hun carrière op Kreta verder te zetten. Volgend jaar zullen ze er zeker hun tiende huwelijksverjaardag vieren met de nodige droogjes en natjes. Op de sociale media hebben alvast heel wat Opwijkenaren hen veel succes toegewenst.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk