Tibo Ceulers student-ondernemer van het jaar

Opwijkenaar Tibo Ceulers (22) van PIC@MEDIA werd in Gent verkozen tot student-ondernemer van het jaar. Dat gebeurde in een video-gesprek waaraan alle genomineerden deelnamen. Gentrepreneur Awards gaf zijn hoogste onderscheiding dus aan Opwijkenaar Tibo Ceulers. Dat gebeurde op vrijdag 15 mei. En de bezoekers van onze nieuwssite hebben daar zeker ook hun steentje toe bij gedragen want je kon stemmen voor Tibo.

Tibo zit momenteel in een schakeljaar communicatiewetenschappen, afstudeerrichting film en televisie. PIC@MEDIA is de naam van zijn productiehuis dat zowel fotografie, videografie, grafisch ontwerp als sociale media marketing aanlevert voor bedrijven en particulieren.

“Toen ik mijn onderneming opstartte was dat een sprong in het onbekende,” zegt Tibo. “Hoe ik een onderneming moest starten, hoeveel me dat zou kosten en wat er allemaal komt bij kijken. Ik heb het allemaal zelf moeten uitzoeken”.

“Hopelijk kan mijn bekroning anderen het duwtje in de rug geven dat hen er toe aanzet om zelf de sprong te wagen. Wie een goed idee heeft, moet er voor gaan. Zelf heb ik een tijdje geaarzeld maar nu kijk ik met vertrouwen naar de toekomst”.

Foto PIC@MEDIA

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk