KANA brouwers veranderen water in bier

Op de bruiloft van Kana veranderde Jezus Christus water in wijn. Dat was een inspiratiebron voor de jongens van Kana – Pieter ‘Chewie’ Vermeiren, Stijn Leemans en Karel Van Cutsem – om hun zelf gebrouwen bier ‘KANA’ te noemen. Op het etiket van hun troetelkind staat het met zoveel woorden: Daar waar Jezus water in wijn veranderde, verandert KANA water in bier’.

Dat kan je lezen op het flesje van de KANA, een blond bier van 6,4% alcohol gebrouwen door Kana in de ketels van Brouwerij De Feniks (Kortrijk) i.s.m. bierfirma La Flamme. (Lees verder onder de foto)

Het Opwijkse KANA bier werd al vorig jaar aangekondigd maar door de uitzonderlijke omstandigheden liet het wat langer op zich wachten. Maar nu is het voorradig. De jongens van KANA ontvangen graag uw bestelling via hun facebookpagina (KANA) of via kana_workshops@outlook.be  Eén flesje kost 2,4 euro, een bak 42 euro. Vanaf 42 euro wordt het gerstenat gratis aan huis geleverd in een straal van 10 km rond Opwijk.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk