Is Kravaalbos van iedereen?

Het actiecomité Kravaalbos vindt van wel. Zij stappen dan ook naar de gouverneurs van Oost-Vlaanderen en Brabant met de eis om het Kravaalbos niet langer te verbieden voor ruiters en fietsers. Eind vorig jaar werden 35 overtreders van het verbod beboet tijdens een controle op vraag van het Agentschap Natuur en Bos.

In het reglement van het AVB voor het Kravaalbos staat dat de toegang verboden is voor motoren, quads, mountainbikers en paarden. Het Kravaalbos is 80 hectaren groot en strekt zich uit over het grondegebied van Aalst, Asse en Opwijk.

Het comité heeft ook een brief naar de drie burgemeesters geschreven met de vraag om fietsers en ruiters weer toe te laten op de paden van het Kravaalbos. (foto: Agentschap Natuur en Bos)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk