Kindercarnaval weer top (met drie filmpjes)

Heel veel deelnemertjes maar ook heel veel toeschouwers voor het kindercarnaval. Er werd vertrokken op het Hof ten Hemelrijk. In een lange rij trokken de leerlingen van de Opwijkse lagere scholen door het centrum om hun tocht te beëindigen op het Jeugdheem.

Prins Jerom liep voorop, gesteund door een aantal van zijn voorgangers. Maar de echte vedetten waren deze keer de kinderen. En natuurlijk ook hun leerkrachten en directeurs die tijd en werk hadden gestopt in de voorbereiding van deze feestelijke editie van het kindercarnaval. De Gatspoëters, Radio Oppèk en de veiligheidsdiensten stonden garant voor een veilige kinderstoet.

Het grote carnavalgebeuren vindt plaats in het weekend van 3 tot 5 april. Op 3 april is er de machtsoverdracht, op zaterdag 4 april een feestelijke lichtstoet en op zondag 5 april de grote 22ste carnavalstoet van Opwijk.

Herbeleef het kindercarnaval met deze filmpjes:

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk