4545 euro voor Soepkadees

Eind november organiseerden een paar vrienden – Danny Vrijdag, Stijn Buysschaert, Bart Smet, Steven De Leener, Katrien Verbeek, Elke Heyvaert en Pieter Dejonghe – al voor de vijfde keer een quiz ten voordele van de Warmste Week van Studio Brussel. Voor deze editie zakten maar liefst 60 ploegen af naar VKO Opwijk om een avond lang te quizzen, wat uiteindelijk resulteerde in een recordwinst van 4545 euro.

Het goede doel waarvoor deze actie georganiseerd werd was ditmaal de Soepkadees, een initiatief van vzw Zonnelied waarbij volwassenen met een beperking samen bouillon en soep maken om deze te verkopen. Eind december kwam de officiële bekendmaking van het bedrag en de overhandiging van de cheque bij de Soepkadees. De blije Soepkadees kunnen hiermee verder investeren in apparatuur om nog meer en betere soep te maken en rond te brengen bij de Opwijkse inwoners.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk