Inzet met twee straffe madammen

logo verkiezingen opwijkInzet heeft twee bekende gezichten gestrikt voor haar lijst: Josée Van Mol (59) en Wendy Renneboog (34).

Josée Van Mol (59) is een rasechte Opwijkse, afkomstig uit Droeshout en ondertussen al jaar en dag woonachtig in het centrum van Opwijk, waar ze ondertussen een bekend gezicht is.

Jarenlang baatte ze de textielwinkel Allure uit in de Kattestraat. Nu legt ze zich toe op vrijwilligerswerk voor het Rode Kruis en is ze een helpende hand voor iedereen die het nodig heeft. Josée is een fervent fietsster en is dan ook erg begaan met verkeersveiligheid in de gemeente, in het bijzonder de veiligheid van de zwakke weggebruiker.

Wendy Renneboog (34), mama van Lowie (8) en Tuur (6) en getrouwd met Tim Hellinckx woont op de Steenweg naar Aalst in Nijverseel. Wendy werkt als leerkracht lager onderwijs in Groot-Bijgaarden. Ze is graag creatief bezig, onder andere met juwelen maken en gitaar spelen.

Wendy woont heel graag in Opwijk omwille van het bruisende en boeiende dorpsleven. Ze draagt zelf haar steentje bij tijdens de jaarlijkse Duchenne kersthappening op het Eeksken.

Haar motivatie om met Inzet mee te doen: “Door ons zoontje Tuur weet ik als geen ander hoe moeilijk het soms is voor mensen met een beperking. Vanuit mijn job vind ik een veilige schoolomgeving, fietspaden en oversteekplaatsen, maar ook aandacht voor kinderen en jongeren belangrijk.”

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk